Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă un set de tigăi cu particule de piatră și cupru, de la Regis Stone!

Sezonul special al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final! Aceasta este ultima șansă pe care o ai să pui mâna pe un super premiu, ce transformă experiența gătitului într-o adevărată joacă de copil!

Sezonul special al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final! Aceasta este ultima șansă pe care o ai să pui mâna pe un super premiu, ce transformă experiența gătitului într-o adevărată joacă de copil!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce rețetă specială obișnuiești să gătești folosindu-te de 2 tigăi în paralel?”.

Concursul începe pe 18.06.2019 la ora 21:00 și se termină pe 24.06.2019, la ora 23:59!

De data aceasta ai șansa să intri în competiție și să primești cadou un set de tigăi Regis Stone Copper Duo, adică un set ce conține o tigaie de 24 și un grill de 28 cm, cu particule de piatră și cupru.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Setul Regis Stone Copper Duo cuprinde două tigăi cu înveliș special, antiaderent, ce previne lipirea ingredientelor, chiar dacă alegi să gătești fără ulei. În plus, marele avantaj este că poți găti mai sănătos și mai gustos, fiindcă alimentele își vor păstra textura, culoarea vie și substanțele nutritive.

Mai mult decât atât, fiindcă setul conține o tigaie Regis Stone Copper Pan de 24 CM și o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, tu poți să faci o incredibilă economie de timp! Gătești o friptură delicioasă și o garnitură perfectă, totul în doar câteva minute! La final, rezultatul e unul spectaculos: mâncarea arată excelent și tu ai terminat de gătit fără fum, fără mirosuri neplăcute și mai ales, fără urme de arsură!

Tigăile din gama Regis Stone îți oferă o experiență unică de gătit, datorită triplului strat antiaderent cu particule de piatră și cupru! Chiar dacă nu folosești ulei de loc, fripturile, legumele și celelalte ingrediente alese de tine nu se lipesc deloc! Produsul este mult mai rezistent la zgârieturi și mult mai durabil comparativ cu tigăile ceramice!

Intră în concurs și poți câștiga și tu un super set de tigăi Regis Stone Copper Duo!

MULT SUCCES TUTUROR!

Rețete savuroase la Chefi la cuțite, cu gama mezelurilor Pikok Pure... S-o ce? S-o dai încolo de finală! Chef Sorin Bontea nu poate să accepte înfrângerea: nu are nicio echipă în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x