Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

CONCURS! Răspunde la întrebare și poți câștiga o super tigaie Regis Stone Copper Wok, cu care să faci senzație!

Fiecare ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7 aduce telespectatorilor un concurs cu premii utile pentru orice pasionat de bucătărie! Răspunde la întrebare și ai șansa de-a descoperi secretul folosit de bucătarii din emisiune pentru a pregăti mâncăruri de cinci stele!

Fiecare ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7 aduce telespectatorilor un concurs cu premii utile pentru orice pasionat de bucătărie! Răspunde la întrebare și ai șansa de-a descoperi secretul folosit de bucătarii din emisiune pentru a pregăti mâncăruri de cinci stele!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce proprietăți trebuie să întrunească o tigaie grill pentru a fi perfectă?”.

Concursul începe pe 24.09.2019 la ora 21:00 și se termină pe 29.09.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Wok, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Concurenții din emisiunea Chefi la cuțite sezonul 7 gătesc preparatele din competiție folosind doar tigăile din gama Regis Stone, căci rețetele se fac mult mai ușor și mult mai rapid astfel. Orice de tip de friptură și orice garnitură se poate pregăti fără strop de ulei, datorită triplului strat antiaderent, ce previne lipirea.

Cu tigaia Regis Stone Copper Wok poți face mâncăruri asiatice, mixuri de legume și tot felul de preparate delicioase, extrem de simplu.

Concepută cu un triplu strat special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă, aceasta previne lipirea alimentelor chiar și atunci când nu folosești ulei deloc! Gătești sănătos și gustos, fără calorii, păstrând astfel substanțele nutritive!

Marele avantaj al acestor tigăi este faptul că mâncarea nu se lipește și nu mai trebuie astfel să te chinui cu urmele de arsură. Spune definitiv adio bureților de sârmă sau soluțiilor de curățat. Vei face o super economie, dar poate că cel mai important lucru este că vei putea să gătești sănătos și delicios, pentru tine și familia ta.

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Video