Antena Căutare

”Copilul meu bolnav îmi spunea că mint, că ea nu se va face bine niciodată!” Povestea ei are un final fericit și în viață, dar și la ”Chefi la cuțite”!

Lucrează cu bani, iar miza sunt banii! Valentina Neagu este economist, are 43 de ani și a venit la ”Chefi la cuțite” sigură pe ea și cu un scop precis.

Lucrează cu bani, iar miza sunt banii! Valentina Neagu este economist, are 43 de ani și a venit la ”Chefi la cuțite” sigură pe ea și cu un scop precis.

”Am venit să câștig, vreau să vă iau banii pentru că am nevoie de ei”, a mărturisit concurenta.

Povestea ei e impresionantă. Fiica ei s-a îmbolnăvit după ce bunica, cea care a crescut-o, s-a stins. Boala cronică le-a adus multă suferință tuturor celor din familie, iar vreme de ani buni au stat prin spitale și pe la medici.

”Fiica mea îmi spunea că o mint, că ea nu se va face bine niciodată!”.

Deznodământul a fost, însă, unul fericit, căci miracolul s-a produs, iar fetița Valentinei duce acum o viață normală. Aceeași fetiță care a înscris-o la ”Chefi la cuțite”.

Chifteluțele în foi de ceapă i-au cam dat bătăi de cap concurentei, însă după ce l-a ales drept preferat pe chef Scărlătescu, drept cel mai frumos pe chef Botea, dar și cel mai gingaș pe chef Dumitrescu, doamna Valentina a luat cuțitul și merge mai departe!

E român, a crescut în Belgia și stă în bucătărie de la 13 ani: ”Ești savuros, băiatule! Felicitări pentru atitudine!”... ”Farfuria asta e un fel de Jurrasic Park. Cineva vrea să ne omoare?” Ce se întâmplă atunci când pui laolată pepene galbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x