Antena Căutare

Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, promisiune neașteptată pentru Silviu Costan (Foca). Ce a dezvăluit

Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat în edișia 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La scurt timp, Cristian Boca, cel care este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

Cristian Boca și Silviu Costan (Foca) de la „Chefi la cuțite” Galerie
Cristian Boca și Silviu Costan (Foca) de la „Chefi la cuțite”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a fost Silviu Costan din echipa cu tunici în dungi, condusă de Sorin Bontea.

Pentru cei care nu își amintesc, Silviu Costan a reușit să îi impresioneze pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu rețeta lui de ciolan de porc cu piure de varză. Pentru preparatul prezentat, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe în competiție.

Mesajul neașteptat al lui Cristian Boca pentru Silviu Costan (Foca) de la „Chefi la cuțite”

Odată ajuns în bootcampul sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, tânărul a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a demonstra că merită să prindă un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Probă după probă, Foca a demonstrat că are tot ceea ce îi trebuie pentru a face performanță în bucătărie.

citește și: Semifinala „Chefi la cuțite” 2020 aduce numeroase surprize! Ce îi așteaptă pe concurenții din sezonul 8

La finalul probelor de bootcamp, Sorin Bontea a decis să îi ofere o tunică în dungi, făcându-l astfel membru al echipei sale. Evoluția concurentului a fost una surprinzătoare și chiar și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au lăudat pe acesta în repetate rânduri pentru performanțele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Silviu Costan (Foca) a fost copleșit de emoții și nu s-a descurcat atât de bine precum s-ar fi așteptat toată lumea, la proba de gătit din duel. Eliminarea sa a produs un val uriaș de supărare nu doar pentru Sorin Bontea, ci și pentru ceilalți concurenți.

Un detaliu surprinzător a fost descoperit recent chiar pe pagina de Instagram a lui Cristian Boca, cel care este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

citește și: Cum arăta Kani de la „Chefi la cuțite” fără barbă, cu ochelari și cu bustul la vedere! Fanii nu l-au recunoscut

„Drumul tau nu se opreste aici!! Esti un bucatar si un om extraordinar! Abia astept sa facem ceva frumos in viitor!🤗😘”, a scris Cristian Boca, în dreptul unei fotografii în care apare îmbrățișându-l cu mult drag.

Aparent, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Foca și nu este exclus ca cei doi să aibă o colaborare profesională în viitor.

După numeroase dueluri și confruntări, concurenții vor da ultima bătălie culinară în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va avea loc miercuri, pe 16 decembrie 2020, la Antena 1, când vom afla cine este câștigătorul marelui trofeu.

Finala „Chefi la cuțite” 2020. Sezonul 8 își alege câștigătorul pe 16 decembrie, la Antena 1... Cum arăta Kani de la „Chefi la cuțite” fără barbă, cu ochelari și cu bustul la vedere! Fanii nu l-au recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x