Antena Căutare

Cristian Șerb, primul interviu alături de chef Sorin Bontea, după ce a câștigat marele premiu la "Chefi la cuțite": "Mi-a fost frică de mine!"

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

După o probă de finală în care au jurizat unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, după o etalare de farfurii care mai de care mai îmbietoare, după un lung șir de emoții care păreau să scape de sub control, concursul și-a ales primul învingător: Cristian Șerb.

Bucuros peste măsură, Cristi nu și-a stăpânit bucuria și a lăsat frâu liber bucuriei. Și-a luat în brațe colegii, dar și cheful, a căzut în platou, și-a strâns la piept trofeul, a zâmbit și a mărturisit cu ochii înlăcrimați că simte că visul lui s-a împlinit.

Cei doi victorioși, Cristian, alături de chef Sorin Bontea, au poposit în platoul de la "Neatza" pentru a ne împărtăși primele impresii după marea finală "Chefi la cuțite".

"Mi-a fost frică în primul rând de mine, nu de altcineva. Dar am simțit că pot să fac asta. De când m-am gândit prima dată la acest concurs, am știut că voi câștiga", a spus, de acum, chef Cristian Șerb.

Cristi Șerb este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ultima ediție a fost de-a dreptul incendiară!... Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au livrat telespectatorilor preparatele gătite în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x