Antena Căutare

Cum arată chef Florin Dumitrescu, la puțin timp după ce s-a apucat de dietă! Crezi că îl mai recunoști?

Recent, chef Florin Dumitrescu i-a uimit pe toți fanii emisiunii „Chefi la cuțite” atunci când a anunțat că nu mai suportă situația în care se află și se apucă de o dietă de slăbit! Și rezultatele au început deja să se vadă!

Recent, chef Florin Dumitrescu i-a uimit pe toți fanii emisiunii „Chefi la cuțite” atunci când a anunțat că nu mai suportă situația în care se află și se apucă de o dietă de slăbit! Și rezultatele au început deja să se vadă!

Supărat de faptul că chef Cătălin Scărlătescu a ajuns să fie mai slab decât el, Florin Dumitrescu s-a ambiționat să dea burtica jos și să își învingă adversarul!

Inițial a mâncat doar varză timp de trei zile. Apoi au urmat trei zile de orez, după care a venit pieptul de pui! Dieta nu e una ușoară și chiar protagonistul a avertizat că nu o recomandă decât celor curajoși. Așa cum era de așteptat, după câteva zile de regim de slăbit, poftele și ispitele au și început să apară:

„Piept de pui la grătar sau fiert fără grăsime și fără ulei. Rezultatele au apărut deja, iar mintea mea este disperată după o felie de pâine crocantă, cu unt sau untură de porc sau de gâscă, sare grunjoasă și piper proaspăt măcinat, lângă un pahar de vin roșu cules târziu, dulceag și licoros... Deci, piept de pui”

A slăbit 30 de kilograme renunţând la un singur aliment! Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a topit kilogramele în plus

De curând, chef Florin Dumitrescu a postat pe Facebook o fotografie cu el și fanii nu au ratat ocazia să îl întrebe cum mai stă treaba cu regimul de slăbit:

„N-ai mai zis nimic de dieta aia!”, au comentat cei cârcotași atunci când au văzut că temutul jurat de la „Chefi la cuțite” apare la evenimente culinare.

De slăbit e clar că a mai slăbit. Întrebarea ce îi frământă pe admiratorii săi este dacă încă se mai ține de dieta minune. Rămâne de văzut în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi al cuțite”, unde Dumitrescu și Bontea se vor lupta să depășească marea victorie a lui Scărlătescu din sezonul trecut.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x