Antena Căutare

Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Ce meserie a avut, înainte să devină bucătar. Imagini din albumul de familie

Ștefan Popescu este unul dintre cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Într-una dintre edițiile show-ului, acesta a dezvăluit amintiri din perioada copilăriei și fotografii din albumul de familie.

colaj foto cu stefan popescu juratul chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Ștefan Popescu nu a fost dintotdeauna bucătar, ci a avut o altă meserie înainte | Antena 1

În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, unul dintre cei patru jurați este Ștefan Popescu. Meticulos la degustări și extrem de ambițios la confruntările pentru amulete.

În ediția a patra a îndrăgitului show de la Antena 1, cunoscutul Chef a dezvăluit detalii despre copilăria lui, despre relația pe care a avut-o cu bunicii lui și a oferit, totodată, și fotografii din albumul de familie. Fanii Chefi la cuțite sezonul 13 au putut descoperi cum arăta Ștefan Popescu când era mai tânăr.

Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

Ștefan Popescu are numeroși admiratori în mediul online și nu de puține ori l-am văzut în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. În sezonul 13 Chefi la cuțite, el este jurat alături de Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Orlando Zaharia.

Chef Ștefan Popescu a debutat relativ târziu în cariera gastronomică. El a absolvit un profil tehnic-mecanic la liceu și în perioada stagiului militar a participat ca pompier la peste 135 de intervenții, chiar în linia întâi.

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. Cum arată soția acestuia, Alina

Ulterior, în 2000, și-a depus CV-ul în cadrul unui hotel din București și așa a început incursiunea sa în gastronomie. Și-a descoperit cu adevărat pasiunea pentru gătit în Anglia, când a experiementat rețete din toată lumea. Timp de doi ani, între 2003 și 2005, a lucrat în Marea Britanie și în 2006 a revenit în țară. În cadrul unui hotel din București a lucrat mai întâi ca Sous Chef și apoi a fost Executive Chef. De acolo, palmaresul i s-a îmbogățit și azi este unul de invidiat.

În ediția a 4-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, juratul a oferit detalii despre copilăria lui și a arătat și fotografii din albumul de familie.

Citește și: Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

„Exemplul meu în bucătărie a fost bunica mea din partea tatălui. Noi mergeam foarte mult la țară, toate vacanțele eram la țară și ne întorceam cu o zi înainte să înceapă școala. Mâncarea bună la țară o făcea bunica, o ajutam chiar, tocam pătrunjel, curățam morcovi, scoteam și cartofii din pământ. Cu țara nu se compara nimic atunci. Totul făceam din grădină: ardeiul, ceapa, făceam funie s-o punem la uscat în pod. Era o bucătărie de vară și pe jos era pământ, era focul, era o vatră mare unde făceai focul în față, în spate era o vatră mai mică unde se făcea pâinea sau mălaiul”, a dezvăluit Ștefan Popescu în ediția a patra emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din data de 25 martie 2024.

Înainte să devină bucătar, acesta a avut meseria de pompier și se pare că dorința de-a deveni Chef n-a avut-o atunci când era copil.

„Nu-mi închipuiam eu ce-o să fac. Când ești copil nu știi ce o să faci când te faci mare, și asta e bucuria, că noi, adulții ăștia, planificăm prea mult viitorul, dar nu trăim prea mult prezentul. Când ești copil trăiești prezentul! Mai sunt și bunicii din partea mamei, din Ardeal, și de acolo sunt multe amintiri frumoase. Lucrurile astea nu se uită și realizez și realizez de ce: pentru că trăiam momentul, era tot timpul ceva nou și ne bucuram de lucruri noi”, a mai zis Ștefan Popescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Ștefan Popescu a câștigat amuleta de aseară la Chefi la cuțite, dar Chef Orlando Zaharia a acumulat cele mai multe ... Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x