Antena Căutare

Cum au fost surprinși jurații în pauzele de la filmările sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuțite”!

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al cincelea sezon Chefi la cuțite”!

Nenumăratele farfurii ce așteaptă pe banda misterioasă, numărul crescut de concurenți dornici să primească un cuțit și timpul de gătit acordat fiecăruia dintre ei fac ca ziua de filmări să fie foarte lungă. Așadar, cei mai simpatici jurați își găsesc și timp să se destindă, fără a uita de competiția ce persistă chiar și în spatele camerelor de filmat.

Așa se face că în pauze, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au provocat la diferite jocuri. ,,Nu te supăra, frate!”, ,,Monopoly”, ,,Activity” și ,,Jenga- Turnul Instabil” sunt doar câteva exemple pentru care cei trei jurați stabilesc tot felul de mize.

Cum au fost surprinși jurații în pauzele de la filmările sezonului 5  ,,Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” se întoarce cu un show mai condimentat! Când începe marea confruntare culinară?

Ca de obicei, cel care pierde are de îndeplinit o pedeapsă, dar se pare că niciunul nu vrea să renunțe în favoarea celuilalt. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își redescoperă și pasiunea pentru muzică, printr-un recital la tobe sau chitară, în timp ce Cătălin Scărlătescu este ocupat să selecteze selfie-urile pe care și le face cu concurenții: ,,Știti de ce își face selfie-uri? Ca să fie el mereu în prim plan!, se amuză colegii săi de jurizare.

Cum au fost surprinși jurații în pauzele de la filmările sezonului 5  ,,Chefi la cuțite”

Pauzele sunt prilej de relaxare, de glume, sau bune ocazii ca cei trei jurați să stabilească o strategie în ceea ce privește formarea echipelor pentru cel de-al cincelea sezon.

Ce chef va câștiga jocul din culise sau cel din fața camerelor de filmat, ce soartă vor avea preparatele degustate pe nevăzute și cât de excentrici sunt concurenții care trec în etapa următoare a show-ului, toate din această primăvară la Antena 1.

Cum au fost surprinși jurații în pauzele de la filmările sezonului 5  ,,Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” se întoarce cu un show mai condimentat! Când începe marea confruntare culinară?... Ce mănâncă Gina Pistol la filmările ,,Chefi la cuțite”: „Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x