Antena Căutare

Cum e să ai o relație cu un bucătar? - ”Mergem la plimbare la piață?!” Chef Scărlătescu a fost LIVE, pe Facebook: ”Cred că mi-am dorit o dată să mă însor!”

Interviu fără perdea cu chef Cătălin Scărlătescu! ”Feblețea” doamnelor și domnișoarelor a intrat LIVE, pe Facebook, pe pagina Antenei 1, unde ne-a povestit vrute și nevrute.

Interviu fără perdea cu chef Cătălin Scărlătescu! ”Feblețea” doamnelor și domnișoarelor a intrat LIVE, pe Facebook, pe pagina Antenei 1, unde ne-a povestit vrute și nevrute.

Călătorii, viermi vii băgați în gură, prietenii cu ceilalți chefi, dar și certuri, farfurii în care a găsit ”paradisul”, dar și ce anume a căutat în acest sezon la ”Chefi la cuțite”.

Iar dacă despre asta l-am mai auzit vorbind pe Scărlătescu, ei bine, asta e de reținut. Întrebat de relații, căsătorie, juratul a răspuns cu sinceritate: ”Da, cred că mi-am dorit o dată să mă însor! Cred că într-o relație la bază trebuie să stea sinceritatea”, a explicat acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre experiențele sale în materie de femei, chef Cătălin ne-a povestit cum e să fii iubită sau soție de bucătar. Mergem la o plimbare în piață?!

În fiecare luni și marți, chefii vă așteaptă, de la 20:30, la Antena 1, la cel mai urmărit show culinar din România!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Gătește ca un maestru bucătar!... Chef Cătălin Scărlătescu se visează subțirel! Ce zice cântarul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x