Antena Căutare

Cum s-a transformat Cătălin Scărlătescu după America Express și ce detaliu au observat fanii imediat

Cătălin Scărlătescu s-a filmat într-o ipostază complet neașteptată. Îndrăgitul jurat al emisiunii Chefi la cuțite și-a surprins fanii cu transformarea prin care a trecut.

colaj foto cu catalin scarlatescu si doina teodoru Galerie
Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum arată acum Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Proaspăt întors din aventura de la America Express, Cătălin Scărlătescu și-a luat prin surprindere fanii cu o filmare ce a scos la iveală transformarea prin care a trecut juratul emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Când au văzut imaginile, fanii au reacționat imediat.

Cum s-a transformat Cătălin Scărlătescu după America Express și ce detaliu au observat fanii imediat

La sfârșitul lunii mai, nouă perechi de vedete au pornit în aventura America Express, în cel mai greu reality show din România. Cătălin Scărlătescu a ales să parcurgă drumul prin Mexic, Guatemala și Columbia alături de iubita lui, Doina Teodoru.

Citește și: Ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagajul pentru America Express! Doina Teodoru a dezvăluit totul

Recent, aceștia au revenit în țară, lucru pe care fanii l-au descoperit atunci când cei doi au început să fie din nou activi pe Instagram.

Totuși, pentru urmăritorii lui Cătălin Scărlătescu de pe Facebook și Instagram, surpriza a fost una cu adevărat uriașă. Juratul emisiunii Chefi la cuțite s-a filmat într-o ipostază neașteptată, ce a subliniat din plin transformarea prin care a trecut acesta în timpul aventurii sale de la America Express. Filmulețul de pe Instagram poate fi urmărit mai jos.

Când a vrut să îmbrace din nou tunica de bucătar pe care a folosit-o la filmări, nu mică i-a fost uimirea atunci când a observat diferența!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, Cătălin Scărlătescu a „topit” atât de multe kilograme, încât tunica i-a devenit extrem de largă. Așa cum era de așteptat, acest detaliu nu a scăpat fanilor, care s-au întrecut în fel și fel de comentarii, reacții și aprecieri.

Citește și: Chefi la Cuțite sezon 10. Primele imagini din culisele emisiunii de la Antena 1. Cum arată platoul și noul decor

„Bravooooooo!”, „Las’ că nu-i rău ! 👏”, „❤️❤️❤️woowww❤️👏👏👏👏”, „Asa ai ajuns dupa America Express?”, „Woow ce mult ai slăbit Cătăline ❤️❤️❤️”, „Slabanoguleeeee 😂😂😂”, iată doar o parte dintre reacțiile primite de Cătălin Scărlătescu din partea fanilor săi de pe Instagram.

Chefi la cuțite sezonul 10. Ce au pregătit jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Din toamnă, adrenalina concursului se va împleti cu momente emoționante, dedicate celor 10 ani în care Chefii au făcut istorie cu cel mai iubit show culinar din România, legând o prietenie specială.

În platoul de filmare și la bancurile de lucru, rivalitatea se va păstra, însă, la cele mai înalte cote, cu atât mai mult cu cât în joc se va afla trofeul sezonului aniversar.

Până acum, fruntaș în clasamentul sezoanelor este Chef Sorin Bontea, care și-a adjudecat patru victorii, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, juratul care a marcat trei victorii, și Chef Florin Dumitrescu, cel care are două câștiguri în palmares.

Sezonul 10 pune însă la bătaie cel mai râvnit titlu Chefi la cuțite, pentru care cei trei ași ai gastronomiei vor intra în curând în arena culinară la Antena 1.

Chefi la Cuțite sezon 10. Primele imagini din culisele emisiunii de la Antena 1. Cum arată platoul și noul decor... Sezonul 10 Chefi la cuțite aniversează un deceniu de când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se cuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x