Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Cum vor arăta Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la bătrânețe! Fanii „Chefi la cuțite” și-au ales preferatul

Speak i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce a postat niște fotografii editate cu modul în care va arăta el și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la bătrânețe.

Astfel am putut să descoperim pe Sorin Bontea cu păr cărunt, pe Florin Dumitrescu ridat și pe Cătălin Scărlătescu ceva mai bătrân

Antena 1

Pentru cei care nu știu, pe Speak îl vom putea revedea în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Chiar dacă este extrem de ocupat cu filmările, îndrăgitul artist găseste totuși timp să își surprindă fanii cu fel și fel de postări pe Instagram.

Cântărețul se poate lăuda în prezent că are mai bine de un milion de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram și, așa cum se poate imediat observa, fiecare postare a sa devine instant virală și adună mii de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor.

Cum o să arate Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Speak la bătrânețe

Totuși, în cea mai recentă postare a sa, Speak a reușit să își surprindă din plin fanii cu o poză editată, în care arată cam cum va arăta la bătrânețe.

citește și: Ștefania, iubita lui Speak, într-un bikini îndrăzneț, ce i-a lăsat formele la vedere! Ce detaliu a captat atenția fanilor

De asemenea, tot în cadrul aceleași postări, artistul a dezvăluit și cum vor arăta jurații emisiunii „Chefi la cuțite”! Astfel am putut să descoperim pe Sorin Bontea cu păr cărunt, pe Florin Dumitrescu ridat și pe Cătălin Scărlătescu ceva mai bătrân!

Fanii au fost invitați să își aleagă preferatul și în scurt timp imaginile au ajuns virale în mediul online.

În prezent, Speak are în desfășurare mai multe proiecte de succes. Pe lângă vloggurile pe care le face pentru fanii săi, pe artist îl putem vedea la „Îs geană pi tini”, un proiect cu adevărat special, ce a fost și este în continuare apreciat mult de public.

citește și: Cum arăta Speak când era mic. Imaginea din arhiva proprie care i-a amuzat pe internauți: ”Eram amărât rău”

Pentru cei care nu își amintesc, Speak a făcut o echipă de milioane cu Ștefania, iubita sa, în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1. Chiar dacă au ratat marele trofeu la mustață, cei doi s-au ales cu un premiu și mai special: inimile a milioane de fani.

Pe Speak îl vom putea revedea în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va avea în curând premiera la Antena 1!

Video