Antena Căutare

Daniel Ardelean, altfel decât îl ştiai. Ce face simpaticul concurent atunci când nu poartă tunica neagră a echipei lui chef Dumitrescu

Daniel Ardelean este un tânăr vesel şi plin de optimism. Are 19 ani şi provine dintr-o familie de muzicieni. Cântă la pian la fel de bine precum găteşte.

Daniel Ardelean este un tânăr vesel şi plin de optimism. Are 19 ani şi provine dintr-o familie de muzicieni. Cântă la pian la fel de bine precum găteşte.

Este sangvinic-coleric, îi place foarte mult să se distreze, este un lider înăscut, foarte direct, şi nu-i plac oamenii prefăcuţi.

Mai întâi muncă şi apoi distracţia

"De fete …nu am avut timp. Mai întâi trebuie să-mi rezolv cariera (vreau să ajung la un nivel foarte înalt în gastronomie), pe urmă cred că o să-mi întâlnesc sufletul pereche. Am principii pe care le ţin, fără ele şi ajutorul lui Dumnezeu nu cred că aş fi ajuns până aici."

Citeşte şi: Chef Florin are un atu. Ardelean. Daniel Ardelean: "Am crescut pe cântarul din bucătărie"

Îi place să citească şi să cânte la pian şi la chitară

"Eram numiţi muzicanţii şcolii. Fiind pasionaţi de muzică, noi organizăm toate spectacolele de 1 Decembrie, spectacole de Crăciun, spectacole de Paşti, spectacole caritabile pentru copii bolnavi etc. În clasa a VI-a m-am înscris la Şcoala populară de artă “Liviu Borlan” unde am studiat pian 3 ani. Făceam naveta din Cavnic la Baia Mare (30km) în fiecare joi."

Și tu faci această greşeală când prepari mujdeiul. Iată ce nu trebuie să adaugi niciodată peste usturoi!... Popcornul, o istorie veche de 6.700 de ani! Te-ai fi gândit vreodată că Napoleon Bonaparte mânca așa ceva? Curiozități p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x