Antena Căutare

Daniela Crudu a făcut show la „Chefi la cuțite”, așa cum numai ea știe să facă! „Mă face varză acuma”

Cine ar fi crezut că Daniela Crudu va veni la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să gătească, deși nu știe să facă acest lucru?! Și surpriza pregătită celor trei jurați a fost una de-a dreptul colosală!

Cine ar fi crezut că Daniela Crudu va veni la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să gătească, deși nu știe să facă acest lucru?! Și surpriza pregătită celor trei jurați a fost una de-a dreptul colosală!

Chiar dacă nu știe să gătească și nici nu îi place acest lucru, Daniela Crudu a venit la emisiune ca să facă un preparat pe cinste celor trei chefi. Și-a sunat prietena bună și, la indicațiile acesteia, Cruduța a curățat peștele și apoi l-a pus la prăjit, pregătind apoi garnitura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A încercat să așeze totul frumos pe farfurie și apoi...a așteptat jurizarea! Plină de emoții, Daniela Crudu a așteptat verdictul.

„Mă face varză acuma”, a zis aceasta plină de emoție.

Gina Pistol a pus la cale o surpriză de zile mari pentru chefi! Scărlătescu a înnebunit de fericire când a văzut despre ce este vorba!

„N-am gătit niciodată, dar știi ce? Mie îmi place că am făcut și gata”, a zis aceasta sinceră.

Momentul a fost unul savuros, motiv pentru care a fost urmărit de sute de mii de oameni pe YouTube! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi surpriza!

Farsă de ziua lui Scărlătescu! Paste carbonara, gătite de un ”concurent surpriză”! -... Sorin Bontea și-a schimbat look-ul pentru noul sezon ”Chefi la cuțite”: ”Ca să văd mai bine victoria!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x