Dănuța Tomșa coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătărie. Are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croiește cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureșului.
În nordul țării tradițiile se păstrează cu sfințenie, atât în materie de îmbrăcăminte, cât și în domeniul gastronomic. Și le-a gătit juraților un preparat specific- hrenzele asezonate cu usturoi verde și smântână, cu care a cucerit papilele gustative celor mai obiectivi chefi.
Și mai are un principiu de reținut: "Cum am răbdare cu o cămașă să o fac, așa este și cu mâncarea. Simt că dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”, spune concurenta.
Din rolul de jurați, în cel de concurenți: Clejanii se întorc la ,,Chefi la cuțite”... S-a lăsat cu gelozii: "Dă-mi telefonul că-i răspund eu ăleia!" Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșe...