Antena Căutare

De ce lui chef Sorin Bontea nu-i dă nimeni amuleta! La ce concluzie a ajuns juratul

Chef Sorin Bontea a fost negru de supărare că nu a reușit cu preparatul său special să câștige proba de amuletă. I-a fost atât de ciudă încât nici că a mai putut să-și țină gândurile doar pentru el!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Bătălia pentru cea de-a patra amuletă din sezonul 8Chefi la cuțite” a fost una pe cât de aprigă, pe atât de palpitantă. La final, chef Gabriela Pascaru a decis că cea mai bună rețetă a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

„Eu știu că ai vrut să-mi dai mie, dar nu s-a nimerit”, i-a zis Sorin Bonte Gabrielei Pascaru, cea care a dat verdictul pentru a patra amuletă din sezonul 8Chefi la cuțite”.

citește și: Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”! Gina Pistol, mai sexy ca niciodată

A încercat aceasta să se revanșeze, să-l laude și să-i evidențieze că are fani mulți, dar juratul emisiunii nici că a vrut să se consoleze „doar cu atât. Supărat că norocul nu mai e de partea lui, Sorin Bontea a răbufnit în culise.

„De ce așa, că nu mai înțeleg. Păi ce fac, rămân fără amulete în ritmul ăsta. Nu te mai suport, băi Florine, nu se poate. Mie îmi dau amulete ăștia pe care nu-i cunosc”, a zis acesta cu mult năduf, spre deliciul tuturor.

Florin Dumitrescu a câștigat a patra amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”... „Să vină izoletaaa!”. Cătălin Scărlătescu și-a pus instant colegii pe jar: „Chemați poliția, să îi ia temperatura”...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x