Antena Căutare

De ce lui chef Sorin Bontea nu-i dă nimeni amuleta! La ce concluzie a ajuns juratul

Chef Sorin Bontea a fost negru de supărare că nu a reușit cu preparatul său special să câștige proba de amuletă. I-a fost atât de ciudă încât nici că a mai putut să-și țină gândurile doar pentru el!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Bătălia pentru cea de-a patra amuletă din sezonul 8Chefi la cuțite” a fost una pe cât de aprigă, pe atât de palpitantă. La final, chef Gabriela Pascaru a decis că cea mai bună rețetă a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

„Eu știu că ai vrut să-mi dai mie, dar nu s-a nimerit”, i-a zis Sorin Bonte Gabrielei Pascaru, cea care a dat verdictul pentru a patra amuletă din sezonul 8Chefi la cuțite”.

citește și: Apariție de senzație la „Chefi la cuțite”! Gina Pistol, mai sexy ca niciodată

A încercat aceasta să se revanșeze, să-l laude și să-i evidențieze că are fani mulți, dar juratul emisiunii nici că a vrut să se consoleze „doar cu atât. Supărat că norocul nu mai e de partea lui, Sorin Bontea a răbufnit în culise.

„De ce așa, că nu mai înțeleg. Păi ce fac, rămân fără amulete în ritmul ăsta. Nu te mai suport, băi Florine, nu se poate. Mie îmi dau amulete ăștia pe care nu-i cunosc”, a zis acesta cu mult năduf, spre deliciul tuturor.

Florin Dumitrescu a câștigat a patra amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”... „Să vină izoletaaa!”. Cătălin Scărlătescu și-a pus instant colegii pe jar: „Chemați poliția, să îi ia temperatura”...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x