Antena Căutare

De ce nu e bine să reîncălzești orezul sau pilaful? Trebuie neapărat să eviți această greșeală

Orezul reîncălzit poate fi un adevărat pericol pentru sănătate, dar puține persoane știu care este motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

Orezul reîncălzit poate fi un adevărat pericol pentru sănătate, dar puține persoane știu care este motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

Mai exact, specialiștii au ajuns la concluzia că multe persoane obișnuiesc să gătească orez sau pilaf și să îl lase afară.

Totuși, astfel pot apărea anumite bacterii nocive pentru sănătate.

Articolul continuă după reclamă

Se recomandă să gătești orezul și să îl mănânci cât mai repede posibil. Resturile pot fi puse la frigider, dar abia după o oră după ce a fost gătit.

De fapt, nu procesul de reîncălzire este nociv, ci modul de păstrare.

Chef Scărlătescu, în ipostaze surprinzătoare alături de unele concurente de la „Chefi la cuțite”... PISTOLul, din spate! Gina a cucerit internetul cu o imagine în care apare în lenjerie intimă: ”Ce priveliște! Te întreci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 noiembrie 2024. Camelia a câștigat suma de 7500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 noiembrie 2024. Camelia a câștigat suma de 7500 de lei Joi, 14.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x