Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În etapa 26 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în etapa a doua de bootcamp trebuie să pregătească o farfurie bună de servit pe timpul unui zbor la clasa economică.
Bucătarii trebuie să folosească, de data aceasta, carnea de pui pe care au obținut-o după ce au tranșat cu grijă un pui îngreg!
Retețe inedite în etapa de bootcamp, la Chefi la cuțite
La jurizare va conta nu doar gustul sau prezentarea, ci și cât de corect a fost tranșată carnea!
citește și: Nu mai există culori pentru echipele „Chefi la cuțite”! Ce surpriză a pregătit Gina Pistol: „Buline?!”
Se pare că misiunea nu a fost una tocmai ușoară, căci emoțiile concurenților au fost rapid înlocuite de mici momente de panică! Aceștia au înțeles că sarcina nu este una deloc ușoară și că orice mic detaliu poate să-i coste scump!
citește și: Soțul Addei, surpriză uriașă pentru jurații „Chefi la cuțite”, în bootcamp! Ce a făcut Cătălin Rizea
Un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când unul dintre concurenții „Chefi la cuțite” a decis să spargă tiparele și să pregătească un preparat cu adevărat special! Este vorba despre Luca Cruceanu, un tânăr care a ales să facă o rețetă cu totul și cu totul neobișnuită pentru un zbor la clasa economică!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Panică în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce au făcut concurenții, din cauza emoțiilor... Sorin Bontea, dezamăgit de unul dintre concurenții din bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce i-a zis...