Antena Căutare

De la infractor la bucătar cu experiență! Ștefan i-a impresionat pe chefi cu o poveste de viață desprinsă parcă din filme!

Următorul concurent se numește Potescu Ștefan, are 26 de ani și este din Roman. A venit ca să-și demonstreze talentul de bucătar.

Următorul concurent se numește Potescu Ștefan, are 26 de ani și este din Roman. A venit ca să-și demonstreze talentul de bucătar.

Lucrează în Anglia și este înnebunit după bucătărie.

„Când pun jacheta mă transform total. Vreau să demonstrez că se poate și vreau să devin cel mai bun bucătar din România”

„Eu cred că vrea să ne transmită ceva”, a spus Scărlătescu atunci când a văzut preparatul.

„Când eram mic mai furam spanac și tot felul, apoi am început să excelez. Apoi am ajuns unde nu trebuie, adică la închisoare. Din gașca veche sunt singurul care a reușit să se reabiliteze. Am ajuns în Anglia, am muncit, am strâns bănuți și am căutat de muncă în bucătărie”

Și i-a convins pe chefi că, deși nu excelează în bucătărie, atunci cu siguranță merită șansa să intre în concurs și să învețe meserie!

„Bine, boss! Pot să vă pup un pic? Țucă-l tata să-l țuce, am luat cuțitul”! Traian s-a întors cu preparatul cerut de che... ”Hai, Cătăline, gustă! Mâncați, că e bună! Bondoacă ai zis?” Doamna Tereza a stârnit hohote de râs printre jurați: ”Vezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x