Antena Căutare

Deși n-a câștigat nicio probă în confruntări, Scărlătescu primește laude! ”Chef Cătălin este unul dintre cei mai buni bucătari români în viață!"

Chefii au luptat cu toate armele pentru a ajunge în semifinale cu cât mai mulți dintre concurenții din echipele lor, însă tensiunea și-a spus cuvântul.

Chefii au luptat cu toate armele pentru a ajunge în semifinale cu cât mai mulți dintre concurenții din echipele lor, însă tensiunea și-a spus cuvântul.

Ghinionistul Scărlătescu, care a avut parte de cea mai dezbinată echipă, a rămas doar cu Robert, în speranța că acesta va spăla rușinea echipei negre, care n-a reușit să câștige nicio probă în confruntări.

În ciuda ghinionului, Florin Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său.

”Scărlătescu este unul dintre cei mai buni bucătari în viață, dar sezonul acesta nu a fost ajutat de echipă”, a spus conducătorul echipei argintii, care are cei mai mulți concurenți în semifinală, patru la număr.

Ingredientele surpriză – marea provocare pentru concurenții de la „Chefi la cuțite”! Tu făceai față?... Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ce tatuaj impresionant are pe spate! Mesajul i-a lăsat fără cuvinte pe fani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x