Antena Căutare

Deznodământul probei a adus un război și mai mare! Cele trei echipe intră la un duel...special! „Nu-mi vine să cred de rușinea asta”

Oameni de afaceri, bancheri și manageri au decis soarta celor trei echipe din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Oameni de afaceri, bancheri și manageri au decis soarta celor trei echipe din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Concurenții au trecut printr-o probă extrem de grea, ce le-a pus la încercare talentul culinar și priceperea cu care pot găti contra cronometru. În doar 60 de minute, cele trei echipe au gătit un preparat pe bază de ficat.

„Nu-mi vine să cred de rușinea asta”, a zis Scărlătescu supărat să vadă că preparatul său pregătit de echipa mov nu a fost îndeajuns de apreciat.

Se pare că rețeta de foie gras pregătită de echipa portocalie a lui Dumitrescu a fost foarte apreciată în primă instanță, căci primele voturi și le-au adjudecat ușor.

Scorul a fost unul extrem de strâns, căci voturile au fost aproape egal distribuite până la un punct! Vă puteți imagina emoțiile avute de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu?

Farfuriile au arătat extrem de bine (vezi aici), dar gustul a fost cel care a jucat un rol decisiv!

Ultimul vot i-a ținut pe toți cu sufletul la gură! Și deznodământul a fost cât se poate de clar: echipa portocalie și cea mov sunt la egalitate cu patru puncte, iar echipa verde primește trei voturi!

S-a strigat egalitate și deci...Urmează o nouă probă, dar una de duel! Scărlătescu pleacă la duel cu toată echipa, în timp ce Bontea și Dumitrescu trimit doar trei concurenți. Regulile războiului nu sunt deloc ușoare!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE WOK"! Intră în competiție și câștigă!... „Dă pe mine, boss! Dă pe mine!” Concurenții au făcut show de zile mari în bucătărie! „S-a facem lată încă o dată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x