Antena Căutare

Discuţiile în contradictoriu dintre CHEFI continuă! Florin Dumitrescu, supărat pe colegi: "V-aţi aliat împotriva mea". Chef Sorin: "Sunt orgoliile noastre în joc"

Florin Dumitrescu îi acuză pe colegii săi că nu votează cum trebuie farfuriile. Cheful consideră că poate fi bătut doar dacă ceilalți doi fac o alianță.


Florin Dumitrescu îi acuză pe colegii săi că nu votează cum trebuie farfuriile. Cheful consideră că poate fi bătut doar dacă ceilalți doi fac o alianță.

Discuţie sinceră între Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a căror rivalitate din confruntări a luat amploare săptămâna trecută:

“Eu sunt un om corect, votez exact ce am în farfurie. Nu mă interesează nici psihologia inversă a lui Florin, nici strategia lui Cătălin. Votez logic, cu mintea, pentru că așa ai mai mult de câștigat decât ai de pierdut. Chiar dacă suntem noi prieteni, sunt orgoliile noastre în joc. Când intrăm în platou, fiecare vrea să demonstreze că este mai bun.”, mărturiseşte chef Sorin în mijlocul conflictului.

Creativitatea și gustul, ingredientele principale ale duelului dintre echipa albastră și cea galbenă: "Nici nu ştia... Tensiune la cote maxime! Cei trei jurați degustă preparatele concurenților intrați la duel: "Nu este o farfurie de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x