Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

DJ Wanda a învățat să gătească special pentru „Chefi la cuțite”: "Scărlătescule, dacă-mi dai un cuțit, mă mărit cu tine"

Nu a gătit niciodată până acum, ține în frigiderul de acasă o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie, mănâncă de când se știe la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu a intrat în bucătărie și a luat lecții de gătit.

Nu a gătit niciodată până acum, ține în frigiderul de acasă o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie, mănâncă de când se știe la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu a intrat în bucătărie și a luat lecții de gătit.

DJ Wanda vine luni la „Chefi la cuțite”, de la 20.30, pentru a-i purta pe cei trei jurați într-o călătorie culinară exotică. „Preparatul pe care l-am gătit la „Chefi la cuțite” l-am învățat cu o zi înainte, împreună cu doi chefi bucătari. Eu nu gătesc, dar urmăresc emisiunea și îmi place foarte tare, întotdeauna mi-am spus că vreau să trăiesc și eu experiența asta.

Îl cunosc pe chef Scărlătescu, noi am avut câteva petreceri împreună, și m-am decis să-i fac surpriza vieții lui, să-l port într-o călătorie a gusutului”, mărturisește Wanda. Zis și făcut! Luni seară în show-ul de la Antena 1 surpriza din farfurie pentru cei trei chefi va avea un aspect și o aromă exotică: deși nu a mai gătit până acum, Wanda a învățat special pentru cei trei rețete asiatice și le va servi acestora harumaki cu rață, scoici St. Jacques și un desert, seweet inari. Ce vor spune chefii când vor gusta și dacă preparate învățate cu o zi înainte merită cuțitul lor rămâne de văzut luni de la 20.30.

Tot atunci Wanda va povesti cu umor că nu gătește, iar acasă, în bucătărie, își ține în frigider o pereche de pantofi și o sticlă de șampanie. „Pentru că nu mai am loc”, glumește simpatica brunetă. „Am învățat însă pentru ei 40 și ceva de ingrediente, foarte mulți pași ca să ajung la preparatul final. E tare!”. Și pentru că atunci când în aceeași încăpere se întâlnesc o fată frumoasă și chef Cătălin subiectul de pe buzele tuturor este însurătoarea, și Wanda va avea parte de astfel de glume.

„Scărlătescule, dacă-mi dai un cuțit, mă mărit cu tine. Am alergii la foarte, foarte multe alimente”, mai povestește Wanda, „doar la Scărlătescu nu.” „Vrem să o mărităm”, vor adăuga și prietenii Wandei, spre amuzamentul chefilor Dumitrescu și Bontea, care atât așteaptă: să-l însoare pe Scărlătescu. Ce va spune acesta din urmă și cum se va încheia toată povestea, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite

Video