Antena Căutare

Două echipe sunt la egalitate iar chefii trebuie să-şi salveze doar 3 concurenţi. Pe cine au ales chef Sorin şi chef Florin

Două echipe sunt la egalitate. Chefii celor două echipe trebuie să aleagă câte trei concurenţi din echipa lui pe care să-i salveze. Ceilalţi concurenţi vor continua proba împreună cu echipa care a pierdut.

Două echipe sunt la egalitate. Chefii celor două echipe trebuie să aleagă câte trei concurenţi din echipa lui pe care să-i salveze. Ceilalţi concurenţi vor continua proba împreună cu echipa care a pierdut.

Chef Dumitrescu a fost foarte enervat de această decizie: "Nu cred, mă. Nu cred. Cu farfurii puteam să câştigăm. De ce nu intră doar o echipă la duel? "

"Este frustrant. Am încercat să fac o echipă. Acum sunt la egalitate şi trebuie să pun 2 oameni la duel şi să salvez 3. Este frustrant", a spus chef Bontea.

Chef Scărlătescu le-a dat ultimele indicaţii: "Nu vreau să văd suflet în farfurie. Vreau să văd gură. Pânăa cum cred că am greşit eu. Echipa e bine. Echipa e superbă. Sunt sigur că astăzi se vor motiva şi nu va pleca niciunul."

Chef Bontea i-a salvat pe Cristi, Doru şi Ana. "O trimit la duel pe Mădălina pentru că ştiu că stau liniştit. Îl trimit şi pe Alex. Nici Alex nu e rău, dar sunt alţii mai buni ca el. "

Chef Florin i-a salvat pe Geta, Petrescu şi pe Farcaş. "Am încredere că ceilalţi pot să ducă duelul şi că nu va pierde niciunul dintre ei"

Ceilalţi se vor duela cu echipa roşie. "Echipa roşie face duelurile. Noi nu ştim să câştigăm", a spus Raluca având lacrimi în ochi. Proba individuală trebuie să conţină cereale sau derivate din cereale. Concurenţii pot folosi orice alte ingrediente din bucătărie.

Dezvăluire surprinzătoare! Ce făcea chef Florin Dumitrescu la biserică, în urmă cu ceva timp? Nimeni nu se aștepta la aș... „Am nevoie de un consilier în relația cu Dumnezeu, stau prost la proba asta”! Începe un nou război între echipe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x