Antena Căutare

Apariție excentrică la „Chefi la cuțite”! Drag queen-ul Yannis, faţă în faţă cu chefii: „Sunt exagerarea femeii"

Cătălin Sas, un drag queen cu numele de scenă Yannis, în vârsă de 29 de ani, poate fi considerat cel mai excentric concurent care a participat vreodată la „Chefi la cuţite”.

Cătălin Sas, un drag queen cu numele de scenă Yannis, în vârsă de 29 de ani, poate fi considerat cel mai excentric concurent care a participat vreodată la „Chefi la cuţite”.

„Când mi-am pus prima oară tocurile a fost foarte ciudat, pentru că erau tocurile cu un număr mai mic. Mergeam ca o rață beată”, a spus Yannis.

Yannis le-a gătit celor trei chefi un cordon bleu cu dovlecel și prosciutto crudo.

Cătălin Sas este român, dar este stabilit de 11 ani în Italia, unde lucrează ca ajutor de bucătar, într-un supermarket, dar și ca drag queen, făcând show-uri în discoteci.

„Facem ceva gen show de cabaret. Suntem exagerarea femeii. Dansăm, eu fac și ședințe foto”, a explicat Yannis despre activitatea lui de drag queen.

El a spus că participă și la concursuri de miss drag queen și că a și câștigat unele dintre aceste competiții.

„Eu de zi cu zi umblu în haine normale de bărbat. Nu mi-aș dori să devin femeie. Nu mă consider femeie. Este doar o chestie de show”, a spus Yannis.

Sora Danielei Crudu, la „Chefi la cuțite”! Ce secrete de familie a dezvăluit. „Când îi e foame, Daniela...”... Marius Bogin a venit pentru a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Motivul emoționant pentru care vrea neaparat să câștige...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x