Antena Căutare

Durul chef Dumitrescu, cucerit iremediabil de soție! Mesajul transmis de Ziua Îndrăgostiților îl transformă într-un romantic incurabil!

În fața concurenților e de neclintit, își face meseria cu pasiune și e perfecționist de fel. Dar atunci când vine vorba de cei dragi, chef Florin Dumitrescu devine cel mai romantic și blând om din lume.

În fața concurenților e de neclintit, își face meseria cu pasiune și e perfecționist de fel. Dar atunci când vine vorba de cei dragi, chef Florin Dumitrescu devine cel mai romantic și blând om din lume.

De Ziua îndrăgostiților, acesta a ținut să facă public, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant, însoțit de un clip în care apare soția sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Asa a inceput totul! Ne-am intalnit la restaurant, am inceput sa vorbim, iar lucrurile au evoluat! Am cerut-o de sotie pe 14 februarie 2013, cu gandul ca nu o sa mai sarbatorim Valentine's Day si o sa ne bucuram de aniversarea logodnei. Eu am primit cel mai valoros cadou din viata mea, tricourile cu autograf de la Inter Milano, ea a primit cel mai frumos inel de logodna ( nu am poze cu inelul :( ). A urmat cea mai frumoasa poveste de dragoste de la mine din cartier, au venit pe lume printesele noastre si de aici ni s-a schimbat viata! Astazi suntem fericiti si impliniti si la fel ca orice alt cuplu care se respecta, nu avem nici o rezervare facuta pentru diseara! Asa ca, o sa stam sa ne uitam la Chefi la Cutite si vom manca floricele cu fetele noastre. Bine ati venit in Universul meu, acum la revedere si iubiti-va mult!
Ne vedem diseara de la 20:30!”

Astăzi, de la 20:30, dragostea e în bucate exotice, la „Chefi la cuțite”!... Preparate inedite vin pe bandă la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x