Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

E clar, Scărlătescu rămâne preferatul concurentelor! ”Zeii bucătăriei” au avut de jurizat cele mai originale farfurii

 

Începutul celei mai iubite emisiuni culinare a fost plin de concurenți care mai de care mai originali, ce au dat strălucire, savoare, sau umor primelor runde ale audițiilor pe nevăzute. Cei trei jurați au fost martorii bucătăriei tradiționale reinventate de ,,inspirația de moment” a celor mai simpatici candidați.

Chef Scărlătescu a fost nevoit să reziste complimentelor unei starlete Playboy, în timp ce colegii lui au profitat la maximum de titulatura de burlac râvnit pentru a-l tachina.

Andrei Marinescu a impresionat cu un preparat pe bază de pește și i-a făcut pe jurați să aprecieze ambiția unui bucătar la început de drum.

O altă apariție originală la ”Chefi la cuțite” a fost Mihai Ionescu, cel care a experimentat o alternativă savuroasă la clasica ciorbă de pui a la grec, declarând că vrea neapărat să facă parte din echipa...Ginei! ,

”Zeii bucătăriei” au avut de jurizat farfurii ale unor concurenți extrem de hotărâți să obțină toate cele trei cuțite. De la fructe de mare și paella pregătită după o rețetă autentică din secolul al XVI-lea, pe banda misterelor și-au făcut locul și supele pentru mahmureală, coada de taur, sau delicioasele brownie-urile cu înghețată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe