Antena Căutare

E român, a crescut în Belgia și stă în bucătărie de la 13 ani: ”Ești savuros, băiatule! Felicitări pentru atitudine!”

Cristian Marius Nistor, pe numele lui, s-a născut în Belgia, acum 23 de ani. Părinții lui sunt români, însă prin țara nostră vine doar în vacanță.

Cristian Marius Nistor, pe numele lui, s-a născut în Belgia, acum 23 de ani. Părinții lui sunt români, însă prin țara nostră vine doar în vacanță.

E bucătar, pentru că asta a văzut și la mama și la tata, ambii având gătitul drept ocupație.

”Totul a început atunci când ai mei au cumpărat un restaurant. De pe la 12 ani am început să îmbin școala cu munca în bucătărie, așa că nu prea am avut copilărie”, își începe Cristian povestea.

Calcan cu varza chinezească este propunerea lui pentru ”Chefi la cuțite”. Spune că este o rețetă proprie, o combinație închipuită de el, pe care o face în premieră.

Impresionați de combinație, dar mai ales de poveștile lui Cristian cu privire la meniul pe care îl gătește în reasturantul care acum îl conduce în Belgia, chefii primesc o replică genială:

”Dacă nu v-a plăcut acum, nu-i nimic, mă întorc la anul!”

N-a fost cazul, căci a plecat cu cuțitul!

”Mă mai țineți minte? Am fost în vacanță împreună!” Chef Scărlătescu a dat anunț matrimonial?! O concurentă l-a dat de g... ”Copilul meu bolnav îmi spunea că mint, că ea nu se va face bine niciodată!” Povestea ei are un final fericit și în viaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x