Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Ea e "fata cu inelul"! Optimism, talent culinar și o dorință uimitoare de a ajunge în echipa lui Scărlătescu! Ștefania Manea e o "galbenă veritabilă"!

 
+2 click pentru
galerie

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 „Chefi la cuțite” au în spate adevărate povești de viață.

În cel de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite”, bucătarii aleși de Cătălin Scărlătescu vor defila în culoarea galbenă, iar optimismul și determinarea cu care intră în concurs îi transformă în niște adversari redutabili.

Ștefania Manea, una dintre concurentele alese de chef Scărlătescu pentru a face parte din echipa galbenă, are 42 de ani și este manager în Italia.

Concurenta a avut planuri mari de a-i impresiona definitiv pe chefi încă din jurizările pe nevăzute, acolo unde i-a ascuns lui Cătălin Scărlătescu un inel în farfuria sa de ,,peste vongole”. Energia pozitivă și onestitatea o caracterizează, iar în ceea ce privește preparatele semnătură, Ștefania consideră că rețetele italienești o definesc cel mai bine.

Este din Prundul Bârgăului, dar este stabilită în Italia, acolo unde gătește de 16 ani. Prezența Ștefaniei în acest concurs este datorată fiicei sale de 24 de ani, care își dorește să o vadă câștigând.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE