Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Film: Transformers: Razbunarea celor invinsi

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

În sezonul 7, echipa "Jedi" e albastră. Ei sunt concurenții cu care chef Florin Dumitrescu merge în battle-uri

Chef Florin Dumitrescu și-a început construcția echipei încă din preselecții cu un cuțit de aur pe care i l-a acordat lui Ernesto Dosman, bucătarul din Brașov, originar din Panama, cu 22 de experiență în domeniul gastronomic. Lângă el i-a așezat încrezător pe ceilalți șase concurenți aleși dintre cei mai buni, astfel încât echipa sa, ce poartă culoarea albastră, să se remarce în battle-uri prin creativitate, talent și capacitatea de face cele mai bune alegeri în materie de gust, plating, ingrediente. 

Echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu

ECHIPA ALBASTRĂ, condusă de chef Florin Dumitrescu

  1. Ernesto Dosman, 46 de ani, Brașov – Cuțitul de aur

Originar din Panama, Ernesto Dosman este bucătar chef în Brașov, cu o experiență de peste 22 de ani, însă asta nu l-a oprit în a accepta o nouă provocare: să participe la Chefi la cuțite. Rețeta sa desăvârșită din audițiile pe nevăzute i-au adus concurentului nu doar trei cuțite, ci și cuțitul de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu: “Dacă eu pe Bontea nu pot să îl aleg în echipă, pentru că este colegul meu, în schimb, pot să iau pe cineva care să aibă creierul și capacitatea lui!”, a spus atunci juratul. Așa se face că în sezonul 7, chef Dumitrescu se va baza pe un cuțit de aur a cărui experiență nu poate fi contestată, un bucătar ce poate coordona, poate improviza și poate să livreze dish-uri speciale, care să îi poarte semnătura.

  1. Daniel Budai, 24 de ani, Moisei

Daniel este antreprenor și vine din Maramureș. Încrederea, entuziasmul și talentul la gătit l-au convins pe Florin Dumitrescu de faptul că merită să facă parte din echipa sa. După un an și două luni în care a gătit și a experimentat tot soiul de preparate, concurentul și-a dat seama că poate realiza foarte multe și și-a deschis o pensiune pentru oamenii iubitori de tradiție unde, în prezent, chiar el gătește. La Chefi la cuțite a venit pentru a câștiga experiență și mărturisește că dacă ar câștiga marele premiu l-ar investi în propria sa afacere.

  1. Gina Gheorghe, 51 de ani, București

Eugenia Gheorghe a lucrat opt ani ca bucătar al Casei Regale a României și, în jurizările pe nevăzute a venit la să-i impresioneze pe jurați cu preparate regale, cu care a și reușit să obțină toate cele trei cuțite. Experiența dobândită într-un mediu cu totul și cu totul distins, dar și talentul său înnăscut de a da mâncării o savoare aparte l-au convins pe Florin Dumitrescu să o ia în echipa sa. Pentru doamna Gina show-ul Chefi la cuțite reprezintă o nouă provocare, în care intră cu foarte mult entuziasm.

  1. Andrei Flueraru, 23 de ani, Constanța

Andrei a început să gătească în momentul în care s-a mutat în chirie alături de logodnica sa. Deși totul a început ca o joacă, s-a angajat în bucătăria unui restaurant acolo unde pasiunea sa a prins contur. A lucrat în Spania, Franța și Marea Britanie, locuri unde a căpătat multă experiență și a avut șansa să lucreze într-un restaurant cu o stea Michelin, ce se află în TOP 10 restaurante fine-dining din Londra. În audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite i-a impresionat pe jurați cu un dish care a obținut numărul maxim de voturi și, în sezonul 7, își dorește să demonstreze că un băiat de 23 de ani, dedicat complet bucătăriei, poate câștiga acest concurs.

  1. Andrei Tănasă, 32 de ani, Pitești

Andrei Tănasă este un bucătar exigent, atent la detalii, după cum chiar el se caracterizează: ”Am ajuns aici în urma unui pariu”, a afirmat concurentul în etapa audițiior pe nevăzute, acolo unde i-a impresionat pe chefi cu un plating de nota 10. A lucrat și în Marea Britanie, acolo unde a evoluat cel mai mult pe plan profesional, ajungând head chef într-un restaurant și primind distincția de 2 Rosette. Este ambițios, determinat și foarte muncitor, de aceea își dorește să lupte cu toate armele în această competiție.

  1. Paul Mino Niculescu, 30 de ani, București

În preselecții, Mino s-a prezentat cu un preparat cu totul și cu totul neobișnuit ce nu i-a convins pe chefi – ochi de oaie. Cu toate acestea, primind o a doua șansă la bancul de lucru, concurentul a reușit să îi convingă pe jurați că merită să se afle în competiție. Acest lucru a continuat și în Bootcamp, iar acum, Mino face parte din echipa albastră a sezonului 7, culoarea lui preferată. A început cu adevărat să gătească la vârsta de 17 ani, a evoluat, iar acum este un bucătar cu psihic puternic, care funcționează extrem de bine în condiții de stres, după cum chiar el mărturisește.

  1. Rahela Pîslaru, 22 de ani, Comuna Jilava

Rahela, cofetar de meserie, s-a prezentat la preselecții cu un desert care i-a lăsat pe chefi fără cuvinte. Tânăra a început să gătească rețete dulci de la o vârstă fragedă, mai exact de la 14 ani, însă cu timpul a descoperit și bucuria pe care i-o oferă gătitul în general și a învățat să pregătească și alte preparate. Este o fire muncitoare, ambițioasă și independentă și mărturisește că dacă ar câștiga marele premiu ar investi într-un laborator propriu de cofetărie, pentru că își dorește să continue în acest domeniu al bucătăriei.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube