Antena Căutare

Finală galben-albastră! Ei sunt cei trei finaliști care luptă pentru trofeul sezonului 6 "Chefi la cuțite"

Jurații au decis cei trei finaliști de la "Chefi la cuțite". Munti, Maria și Andrei sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu.

Au fost sute la degustările pe nevăzute, au intrat 18 în echipe, iar la final doar trei au ajuns în finală. Chefii au decis care sunt cei trei finaliști de la "Chefi la cuțite". Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6.

După o jurizare grea, în care chefii au avut de degustat farfuriile preparate la ultima probă a semifinalei, un "signature dish", voturile au fost definitorii. Din cinci concurenți, trei și-au ocupat locurile în marea finală.

Finală galben-albastră! Ei sunt cei trei finaliști care luptă pentru trofeul sezonului 6 "Chefi la cuțite"

Finala galben-albastră, în sezonul 6 "Chefi la cuțite"

Astfel, chef Sorin Bontea luptă pentru trofeu cu Mihai Munteanu (Munti), în timp ce chef Cătălin Scărlătescu intră în finală cu doi concurenți, Maria Burlacu (cuțitul lui de aur) și Andrei Balasz.

Acestea sunt farfuriile care îi vor desemna pe finaliști: "Ne-a stins lumina cu preparatul ăsta"... Chef Scărlătescu, acuzat că l-a sabotat pe Silviu Nedelea pentru a rata finala. Dumitrescu: "Cum să dai doar 3 punc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x