Antena Căutare

Eliminare complet neaşteptată la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Şi marţi seara, telespectatorii au ales Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional.

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7 puncte de rating și 19.2% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.8 puncte de rating si 20.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 6.1 puncte de rating și 14.4 procente cotă de piață. Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 5.5 puncte de rating şi 12.9% cota de piată.

Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.3 puncte de rating și o cotă de piață de 20 de procente, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut 6.8 puncte de rating și 16.2% cotă de piață.

Şi de această dată, Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 6.3 puncte de rating şi 15.2% cota de piată În minutul de aur al emisiunii, 21.13, peste 1.8 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

Aseară, concurenţii ajunşi până în această etapă a show-ului au fost invitaţi să pregătească diferite feluri de amuse-bouche, degustate şi jurizate de piloţi de raliuri.

Eliminare complet neaşteptată la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public

După o tiradă de emoţii în jurul benzii cu farfurii, voturile l-au desemnat câştigător pe chef Sorin Bontea, iar echipele conduse de chef Dumitrescu şi chef Scărlărescu au intrat la duel, având la dispoziţie doar 60 de minute pentru a pregăti individual o farfurie cu adevărat specială, ai cărei ingredient central să fie oul. „Toca franțuzească de bucătar are o sută de pliuri, reprezântând cele o sută de moduri de gătit oul, în Franța”, a explicat Vlăduț Manoliu.

Eliminare complet neaşteptată la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Dintre toate farfuriile, cele care au obținut cele mai puține puncte au fost cele pregătite de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) și Romică Romașcu, acesta din urmă fiind și cel eliminat din competiție. “Dragii mei, ramânem 6, de acum încolo nu vă mai întreb dacă vreţi să ramaneti. Voi folosi amuleta cum vreau eu!”, le-a mărturisit chef Scărlătescu bucătarilor din echipa sa.

Săptămâna viitoare, luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, se intră pe modul atac în bucătăria Chefi la cuţite. Victoriile încep uşor-uşor să li se urce la cap unora dintre participanţi, mai ales că toţi îşi doresc să aibă primul loc asigurat. Se va lăsa cu scântei, replici dure şi, evident, accidente. Nervii le vor fi întinşi la maximum, iar răbdarea le va fi complet depăşită de stresul servit la numărătoarea la bandă.

Nici amuletele câştigate cu atâta trudă nu le mai asigură confortul celor trei chefi. “Din 5, vreo 3 erau ale mele până acum! Am rămas în urmă tare!”, va striga chef Bontea. Ce fel de minuni ar trebui să se întâmple pentru ca lucrurile să ia întorsături fericite în bucătăria Chefi la cuţite, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi ediţii ale cooking show-ului, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămâne la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat... În ce restaurant poți gusta din preparatele lui Chef Cătălin Scărlătescu. Unde a creat meniuri și unde gătește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x