Antena Căutare

Eliminare dublă la "Chefi la cuțite"! Chef Sorin Bontea a pierdut doi concurenți: Show-ul, lider detașat de piață

Cel mai iubit show culinar a fost în topul preferințelor telespectatorilor și marți seară cu cel de-al șaselea battle, clasificându-se ca lider de audiență pe toate categoriile de public. Așa se face că pe 26 noiembrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproace 2,3 milioane de români, la nivel național, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.46.

Eliminare dublă la "Chefi la cuțite"! Chef Sorin Bontea a pierdut doi concurenți: Show-ul, lider detașat de piață Galerie
Chef Bontea pierde primii doi concurenți din echipa verde

În intervalul orar 19.59-23.34, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9 puncte de rating și 25,9% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 19,4 % cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,5 puncte de rating și 19,6 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.5 puncte de rating și 15,1 procente din cota de piață, iar la nivelul întregii populații a țării Chefi la cuțite a fost lider cu o medie de 9.5 puncte de rating și 20,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8 puncte de rating și 17,7% cota de piață.

Seara de marți a fost cu mari emoții pentru concurenți, dar și pentru cei trei chefi. Echipele au fost nevoite să conceapă un dish cu tema street-food care să cucerească papilele gustative ale juraților invitați special la Chefi la cuțite- ispitele de la Insula Iubirii. După ce echipa lui chef Florin Dumitrescu a câștigat la doar o farfurie diferență, echipa verde și mov au intrat la duel. Tema, în aparență simplă, le-a dat mari bătăi de cap bucătarilor, căci mulți dintre ei nu au respectat specificul impus de Gina Pistol – o farfurie low budget. Tocmai de aceea, marți seară, eliminarea a fost una dublă. Din păcate, chef Sorin Bontea este cel care a rămas fără doi concurenți, iar astfel, echipa verde a pierdut primii doi aliați în sezonul 7- Florin Petcu și Iulian Olaru: ”Nici nu-mi trecea prin cap vreodată ca ei să facă asemenea greșeli. Doi oameni să plece în același timp acasă...Am luat-o pe urmele lui Cătălin, vorbesc singur, a spus chef Bontea la finalul serii.

Confruntările pe echipe din sezonul 7 continuă și săptămâna viitoare: luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 26 noiembrie 2019

Pedeapsa ce schimbă totul! Doi concurenți au părăsit emisiunea Chefi la cuțite! Ce s-a întâmplat în ediția de marți, 26 ... Bucătăriile din Japonia și Italia în meniul „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x