Antena Căutare

Eliminare complet neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce concurent a pierdut Cătălin Scărlătescu: „Nu pot să cred”

La finalul duelului din ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o dezamăgire de zile mari. Ce concurent a pierdut acesta?

Eliminare complet neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce concurent a pierdut Cătălin Scărlătescu: „Nu pot să cred” Galerie
Încă un concurent eliminat din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După o probă în care au pregătit diferite tipuri de amuse-bouche pentru piloți de raliuri, concurenții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au așteptat cu sufletul la gură verdictul.

Emoțiile au fost mari, mai ales că degustarea a pornit cu stângul, fiindcă farfuriile de pe bandă s-au „accidentat” ca la o cursă cu mașini! La final, voturile l-au desemnat câștigător pe Sorin Bontea, iar echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

În această etapă din ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, bucătarii au avut dificila misiune de-a pregăti farfurii în care ingredientul vedetă este oul!

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

După șaizeci de minute, proba s-a terminat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat fiecare farfurie, acordând puncte. La final, Gina Pistol s-a reîntâlnit cu cele două echipe și cu jurații „Chefi la cuțite” și a anunțat verdictul.

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

Dintre toate farfuriile, cele care au obținut cele mai puține puncte au fost cele pregătite de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) și Romică Romașcu, acesta din urmă fiind și cel eliminat din competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții... Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămâne la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x