Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Emisiunea „Chefi la Cuțite”, lider de piață! Cum poți să te înscrii în următorul sezon?

 
+2 click pentru
galerie

Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite" o nouă confruntare, un nou duel, dar și o dublă eliminare! După ce Cătălin Scărlătescu a câștigat detașat proba pe echipe, bucătarii lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost trimiși la testul individual.

Verdictul ediției a fost unul total neașteptat: doi concurenți au părăsit aseară concursul. Emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate categoriile de public, iar lupta strânsă din arena culinară a fost prima în preferințele românilor.

Lupta culinară continuă săptămâna viitoare, cu ultimele două confruntări pe echipe înaintea semifinalei și finalei.

Şi, foarte important, în acest weekend (16-17 iunie), la Romexpo (Pavilion D1), în Bucureşti, au loc preselecţiile pentru cea de-a şasea ediţie a emisiunii "Chefi la cuţite"!

Toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze datele de înscriere pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite și să se prezinte apoi la preselecții cu un preparat care i-ar putea trimite în etapa următoare.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE