Antena Căutare

Emoții în bucătăria Chefi la cuțite! Ce probă au primit concurenții din sezonul 8

După ce, în ediția trecută, chefii și echipele s-au întrecut să gătească cele mai savuroase preparate de fast food pentru influenceri și vedete, acum trebuie să înfrunte o probă și mai dificila, de această dată pentru doctori!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Chiar dacă, în ediția trecută Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut în “războiul amuletelor”, acum trebuie să fie pregătiți pentru o probă și mai dificilă. De această dată, ei vor gati pentru adevărați eroi - doctori.

Citește și: Surpriză uriașă la proba de degustare de la „Chefi la cuțite”! Ce au găsit în farfurii cei trei jurați

Articolul continuă după reclamă

“Astăzi vom avea o probă pașnică,” le-a spus Gina Pistol concurenților înainte să anunțe tema probei de azi. “Se numește ‘rulade și rulouri’”.

Probă grea în ediția 33 din sezonul 8 Chefi la cuțite

După o înfruntare cu fast food, în care echipa lui Sorin Bontea nu a primit nici măcar o farfurie, concurenții au așteptat cu sufletul la gură tema battle-ului de azi, dat de Gina Pistol.

Cele trei echipe, conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, trebuie să gătească azi rulade și rulouri!

Miza probei de azi e cu atât mai mare cu cât echipele trebuie să gătească pentru jurați extrem de importanți - doctori.

“Astăzi gătim pentru eroii acestor zile,” a declarat Gina Pistol.

Citește și: Staruri de pe Tik Tok, influenceri și vedete au făcut jurizarea la „Chefi la cuțite”! Ce au decis

“Am un mare respect pentru medici. Am un mare respect pentru oamenii care și-au ales această meserie,” a declarat Florin Dumitrescu. “O să gătim cu mare onoare pentru ei!”

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Gina Pistol, răvășitoare la Chefi la cuțite într-o rochie care a pus pe jar concurenții: “Zici că e păpușă vie!”... Preparate ambițioase pentru al 6-lea battle Chefi la cuțite! Cu ce strategie și-a speriat Cătălin Scărlătescu propria ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x