Antena Căutare

Emoții uriașe pentru un concurent care luptă să intre în una dintre echipele Chefilor! A aflat că va deveni tătic: ”Acum am cea mai mare motivație”

După degustările pe nevăzute, pentru cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, proba de Bootcamp este extrem de importantă, pentru că le oferă detalii importante despre abilitatea, talentul, dar și capacitatea concurenților de a lucra în echipă.

După degustările pe nevăzute, pentru cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, proba de Bootcamp este extrem de importantă, pentru că le oferă detalii importante despre abilitatea, talentul, dar și capacitatea concurenților de a lucra în echipă.

După prima probă, 60 din cei 120 de concurenți au mers mai departe la încercarea salatei, tema impusă de chefi, înainte de noua rudă de eliminări.

Un concurent de la Chefi la Cuție are o apariție de senzație după ce a aflat că va deveni tătic. ”Acum am cea mai mare motivație”, a spus acesta, care speră să obțină un loc în una dintre cele trei echipe.

"Trebuie să-l impresionez pe Scărlătescu!" Panică în cea de-a doua etapă de la Bootcamp: Salata, tema probei c... Îndrăgostită!? O concurentă a ales o ținută sexy pentru chef Scărlătescu: ”Voi da tot ceea ce pot pentru a-l cuceri!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x