Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Chiar dacă are multă experiență și a lucrat opt ani ca pizzer, Angelo Ardelean a avut emoții uriașe la „Chefi la cuțite”, atunci când ușile s-au deschis și a intrat în platou.
Ajuns în fața celor trei jurați, concurentul a dezvăluit că a fost crescut la Roma, locul unde a și lucrat, ca bucătar.
Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite
„Făceam pentru pachet două sute de pizza, iar pentru masă făceam cam 500-600 de pizza pe zi”, a povestit Angelo Ardelean, spre marea surpriză a tuturor.
citește și: Angelo Ardelean i-a pregătit lui Cătălin Scărlătescu o surpriză! Ce a descoperit juratul în farfurie
„Și mai aveai ficat după opt sute de pizze pe zi?!”, a întrebat surprins Florin Dumitrescu.
„Seara, mai ales vara, când erau 45 de grade afară, eram mort. Lângă cuptoare erau 280, eram mort cânt terminam. Făceam totul singur, o mie de mingiuțe pe zi făceam”, a explicat acesta, plin de emoții.
„N-ai mă cum”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, uimit la culme de performanțele concurentului de la „Chefi la cuțite”.
citește și: De la „Asia Express” la „Chefi la cuțite”! Nico și Andra au făcut show în bucătărie
Pentru rețeta sa de cotlete de berbecuț, cei trei chefi i-au acordat trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă.
„Îngeraș, să vezi ce-ți fac eu în bootcamp, îngeraș”, a anunțat Sorin Bontea, supărat că Angelo Ardelean l-a ales pe Cătălin Scărlătescu.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Angelo Ardelean i-a pregătit lui Cătălin Scărlătescu o surpriză! Ce a descoperit juratul în farfurie... Diana Maganu a plâns de bucurie la „Chefi la cuțite”! Desertul său i-a uluit pe chefi: „Rupe barierele, mamă, pentru că ...