Antena Căutare

Familiile și chefii au primit o probă cu o temă dificilă: nunta de aur! Cătălin Scărlătescu: „Eu nu știu dacă am să ajung să fac o nuntă normală...”

Cele trei familii pe care se bazează chefii în ediția a șasea a sezonului special „Chefi la cuțite” au primit o provocare inedită. Ei trebuie să pregătească un meniu format din două feluri de mâncare, pentru… o nuntă de aur.

Cele trei familii pe care se bazează chefii în ediția a șasea a sezonului special „Chefi la cuțite” au primit o provocare inedită. Concurenții trebuie să pregătească un meniu format din două feluri de mâncare, pentru… o nuntă de aur.

Mai întâi, familiile trebuie să pregătească un preparat alături de chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, și apoi unul în care doar primesc indicații de la „căpitani”.

„E ceva senzațional să reușești să conviețuiești, să colaborezi și să iubești aceeași persoană o perioadă așa de lungă (50 de ani, n.r.). Eu nu știu dacă am să ajung să fac o nuntă normală, nu de aur…”, a spus Cătălin Scărlătescu, după ce a aflat care este tema probei.

Chef Sorin Bontea a intrat la această probă alături de familia Tiugă, formată din mamă, cele două fiice şi fratele doamnei Roxana, care își doresc să ducă tunica mov în finală. Florin Dumitrescu se bazează pe concurenţii săi în tunici galbene, familia Băiţoi, iar chef Cătălin Scărlătescu, pe „soldaţii” trupei roşii - Ruby, Robert, Pici şi bunica vedetei.

Concurenții și chefii, care vor fi jurizați de peroane de vârsta a treia, au început aceaastă probă după ce au bătut ritmul melodiei „We will rock you”.

Ruby, altoită de bunica ei la Chefi la cuțite! A spus ceva greșit despre Cătălin Scărlătescu și a supărat-o pe mamaie – ... Ha ha! Chef Florin Dumitrescu, pus într-o situație dificilă. „M-am simțit ca acasă, când vorbesc nevastă-mea și soacră-m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x