Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Farfurie de stele Michelin în cea mai spectaculoasă ediție „Chefi la cuțite”!

 
+4 click pentru
galerie

A doua săptămână a jurizărilor pe nevăzute a adus pe banda misterelor preparate inedite pregătite de concurenți talentați care s-au întrecut pentru a obține cuțitele mult râvnite.

De la paella pregătită după o rețetă autentică a secolului al XVI-lea, la dish-uri tradițional etiopiene, sau asiatice, concurenții au avut la dispoziție în cămara Lidl cele mai rafinate ingrediente cu care să facă cele mai exotice combinații în farfurii.

Tot din cămara Lidl au fost alese și ierburile aromate cu care chef Henrik Sebok, invitatul special al ediției de marți, a pregătit o farfurie ce se regăsește în meniul restaurantelor de stele Michelin, contrabalansând gustul preparatelor din pește cu un sos parfumat.

Toți concurenții s-au întrecut în imaginație, încercând să recreeze rețete care să le reprezinte viziunea gastronomică și care să îi dea pe spate pe cei trei chefi: „niciodată nu mi-ar fi trecut prin cap să combin așa ceva”, au exclamat uimiți după ce au gustat.

Mimita beef, dimsum cu buruieni de mare, dar și supa de roșii coapte servită alături de pâine proaspătă cu nuci și migdale au fost printre deliciile acestor două ediții!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe