Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Farfurii cu iz exotic și deserturi savuroase! Sezonul cinci „Chefi la cuțite” este mai mult decât savuros!

 
+5 click pentru
galerie

Primele două confruntări pe echipe din sezonului 5 „Chefi la cuțite” au naștere celui mai aprig război culinar, iar presiunea competiției i-a împins pe bucătari să livreze farfurii la un standard ridicat.

Cu ajutorul produselor de top asigurate de Lidl, concurenții au gătit preparate care i-au impresionat pe invitații de la masa degustării, dar și pe cei trei chefi, care au demonstrat că bucătarii s-au autodepășit în cele mai savuroase rețete pentru a rămâne în show-ul culinar.

Prima confruntare din acest sezon a avut ca temă bucătăria exotică, iar cele trei echipe au avut de gătit carne de crocodil, cangur, sau piton, pe care au combinat-o cu legume proaspete și cele mai diverse condimente.

Echipa verde a lui chef Sorin Bontea a fost câștigătoare în primul battle, dar emoțiile nu s-au risipit marți seară când cele trei echipe au reintrat într-o altă confruntare dură.

Tema impusă a fost desertul, iar fiecare trupă de bucătari a realizat un preparat care a avut la bază ciocolată, fructe de pădure, sau brânză.

De data aceasta echipa galbenă a reușit să cucerească papilele gustative ale juraților cu o rețetă dulce sofisticată, pregătită cu ajutorul ingredientelor proaspete de la Lidl.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe