Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Farfurii cu iz exotic și deserturi savuroase! Sezonul cinci „Chefi la cuțite” este mai mult decât savuros!

 
+5 click pentru
galerie

Primele două confruntări pe echipe din sezonului 5 „Chefi la cuțite” au naștere celui mai aprig război culinar, iar presiunea competiției i-a împins pe bucătari să livreze farfurii la un standard ridicat.

Cu ajutorul produselor de top asigurate de Lidl, concurenții au gătit preparate care i-au impresionat pe invitații de la masa degustării, dar și pe cei trei chefi, care au demonstrat că bucătarii s-au autodepășit în cele mai savuroase rețete pentru a rămâne în show-ul culinar.

Prima confruntare din acest sezon a avut ca temă bucătăria exotică, iar cele trei echipe au avut de gătit carne de crocodil, cangur, sau piton, pe care au combinat-o cu legume proaspete și cele mai diverse condimente.

Echipa verde a lui chef Sorin Bontea a fost câștigătoare în primul battle, dar emoțiile nu s-au risipit marți seară când cele trei echipe au reintrat într-o altă confruntare dură.

Tema impusă a fost desertul, iar fiecare trupă de bucătari a realizat un preparat care a avut la bază ciocolată, fructe de pădure, sau brânză.

De data aceasta echipa galbenă a reușit să cucerească papilele gustative ale juraților cu o rețetă dulce sofisticată, pregătită cu ajutorul ingredientelor proaspete de la Lidl.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI