Antena Căutare

Farfurii internaționale, săptămâna aceasta la „Chefi la cuțite”

Edițiile de luni și marți seară au stabilit un adevărat festin culinar pentru jurații „Chefi la cuțite”, care s-au bucurat de farfurii venite din toate colțurile Globului, gătite într-o manieră reinterpretată.

Edițiile de luni și marți seară au stabilit un adevărat festin culinar pentru jurații „Chefi la cuțite”, care s-au bucurat de farfurii venite din toate colțurile Globului, gătite într-o manieră reinterpretată.

Savoarea și gustul preparatelor au fost asigurate de ingredientele proaspete din bucătăria Lidl, cu care concurenții au reușit să refacă rețete asiatice, grecești, sau franțuzești.

Așa se face că chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost impresionați de simplitatea unei salate cretane reinterpretate, pe bază de rodii, rucola și suc de portocale.

Bucătăria italienească a făcut deliciul celor trei jurați, iar gustul fileului de vițel cu marsala și suc de lămâie a asigurat cuțitele necesare pentru etapa următoare. Calitate Lidl, desigur

Hencleș, plăcinta tradițional săsească, dar și tartarul de somon cu ton și avocado, au fost printre farfuriile internaționale ce s-au ascuns sub cloșurile de pe banda misterelor.

Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să a... Gina Pistol și Chef Scărlătescu pregătesc dansul mirilor! Ca o panteră neagră, diva l-a testat la coregrafie, nu la bucă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x