Antena Căutare

Farfuriile lui sunt ca un adevărat paradis! Cum arată operele culinare ce ies din mâna lui Gianny, câștigătorul „Chefi la cuțite”?

Gianny Bănuță este marele câștigător al celui de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Concurentul a reușit să demonstreze că este cel mai bun dintre toți!

Gianny Bănuță este marele câștigător al celui de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Concurentul a reușit să demonstreze că este cel mai bun dintre toți!

A fost o competiție grea pentru el, dar fiindcă are stofă de învingător încă din naștere, Gianny a reușit să facă față tuturor provocărilor din concurs și să câștige!

Gianny a fost abandonat în copilărie, dar a continuat lupta până a câștigat „Chefi la cuțite”! „Uneori mergeam la stadion și dormeam sub tabela de marcaj”

Pentru el, „Chefi la cuțite” nu a fost doar un concurs, ci o adevărată victorie și un mod de a confirma, încă o dată, că este un bucătar de excepție.

Farfuriile sale arată de-a dreptul excepțional și asta se poate vedea în galeria foto de mai sus! Urmărește atent și inspiră-te și tu pentru următoarele tale farfurii!

Lorant Erdei, unul din oamenii de bază din echipa lui Scărlătescu, are în continuare emoții! Ce face concurentul după co... Minh ne-a cucerit la "Chefi la cuțite"! Și-a părăsit familia și țara pentru marea dragoste: "Mama mea nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x