Antena Căutare

Farsă de zile mari la „Chefi la cuțite”! Dumitrescu a încercat să îl păcălească pe Bontea în cel mai amuzant mod posibil!

Chiar dacă momentele sunt tensionate după ce concurenții au început să gătească, cei trei chefi parcă nu și-au pierdut totuși simțul umorului!

Chiar dacă momentele sunt tensionate după ce concurenții au început să gătească, cei trei chefi parcă nu și-au pierdut totuși simțul umorului!

În timp ce toată lumea era concentrată pe făcut provizii și pe dat drumul la primele tigăi, doi dintre jurați s-au ținut de șotii!

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să fure ingredientele echipei verzi, dar Sorin Bontea a fost pe fază și nu a permis acest lucru!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi „incidentul”!

Citește și:

Iulia Sălăjan a părăsit competiția „Chefi la cuțite”, nu înainte de a face mărturisiri emoționante! „Eu, fata cu copaci în cap, vă iubește enorm!”

Provocare uriașă la „Chefi la cuțite”! Un ingredient surpriză naște un adevărat haos în bucătărie!... „Cântă cucu bată-l vina” de răsună...bucătăria! Dumitrescu și Bontea fac show de zile mari și apoi află verdictul! Cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x