Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Fiica lui Sorin Bontea a dezvăluit secretul! Ce nu s-a văzut la televizor

 
+4 click pentru
galerie

După ce și-a făcut apariția în mod neașteptat la emisiunea „Chefi la cuțite”, Miruna, fiica lui Sorin Bontea, i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

A fost un moment cu adevărat special, în care puștoaica și-a adunat forțele și a pregătit un super desert, cu care a reușit să facă senzație. Dorința sa a fost aceea de a-și testa abilitățile în bucătărie, dar în mod obiectiv. Așa cum era de așteptat, reacția tatălui la momentul confruntării a fost una savuroasă!

Mirunea Bontea are doar 15 ani, dar este pasionată de gătit, și mărturisește că datorită tatălui său a reușit să deprindă câteva secrete pe care acesta le folosește la bancul de lucru. Chef Bontea nu doar că a învățat-o să gătească, dar a făcut-o să descopere și zona gastronomiei care o încântă cel mai mult: deserturile.

Miruna Bontea alege o carieră în bucătărie?

De mic copil, visul ei a fost să ajungă cofetar, iar acum este specializată pe domeniul rețetelor dulci, de care este ,,responsabilă” în familia Bontea la fiecare sărbătoare, sau moment aniversar. Așadar, alegerea Mirunei de a-i pregăti tatălui său o lava cake chiar de ziua sa de naștere a fost una foarte ușoară, mai ales prin prisma faptului că această rețetă este una dintre preferatele ei!

Datorită talentului și a priceperii în bucătărie, Miruna Bontea chiar a făcut spectacol! Desigur, încă de când era mai mică i-a plăcut să stea și să fure meserie atât de la tatăl său, cât și de la mama sa! Așadar, nu este exclus ca Miruna să-i depășească pe amândoi.

Ce face Miruna Bontea în prezent

Momentan, Miruna Bontea este o adolescentă ca oricare alta, preocupată cu școala și pasionată de ieșirile cu prietenii, de muzică, vlogging, noutăți din lumea mondenă și filme sau seriale. Ca orice alt tânăr de vârsta ei, fiica lui chef Sorin mai are timp să se decidă asupra carierei, dar...nu se știe niciodată dacă nu cumva îi va călca pe urme!

 

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE