Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, emoționată la ”Chefi la cuțite”: ”Dacă aș reuși să iau cuțitul ar fi foarte tare! Mi-ar dovedi că tati are dreptate când spune că am talent! Reacția acestuia când s-au deschis ușile e colosală

 
+4 click pentru
galerie

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” este sezon de poveste. Printre concurenții care au venit hotărâți să pună mâna pe mult râvnitul cuțit s-a numărat și Miruna, nimeni alta decât fiica lui chef Sorin Bontea.

”Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar.”, a povestit adolescenta emoționată.

De asemenea, a recunoscut că își dorește foarte mult să ia cuțitul: ”Ne uităm împreună la ”Chefi la cuțite”, sunt emoționată, ei sunt foarte critici și mi-ar plăcea să iau cuțitul, pentru că o să-mi dovedească că tata are dreptate, că sunt talentată și nu o spune doar că sunt fiica lui.”, a mai mărturisit ea.

”E lava cake sau negresă?”, a întrebat Dumitrescu, care a continuat: ”E chiar mișto sosul de vanilie.”

”Cine să vină mă să ne dea lava cake cu dulceață de trandafiri?”, s-a întrebat Scărlătescu. 

”E un băiat, așa mi se pare, după stil.”, a spus Bontea, care nu știa nimic despre faptul că fiica lui a venit la emisiune și a conchis: ”E lava cake, e gătită corect.

Când s-au deschis ușile, însă, chef Bontea a înnebunit: ”Cine mi-a făcut-o? Cine mi-a făcut-o? Nu pot să cred. Cum ai reușit să faci asta? Cum ai făcut asta, tati?”, a întrebat Bontea când a văzut-o pe fiica lui. 

”Ți-a plăcut?”, a întrebat curioasă Miruna: ”Da, a fost foarte bună.”, a replicat Bontea.

Evident, Miruna a primit toate cele trei cuțite și a fost extrem de surprinsă: ”A fost extraordinar. Am rămas împietrită, n-am putut să spun nimic.”, a mărturisit puștoaica. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe