Antena Căutare

Final neașteptat la „Chefi la cuțite”! Un alt bucătar părăsește competiția! „Cum naiba mă, voi sunteți normali la cap?!”

După ce prima probă a trimis echipele într-un duel de zile mari, iată că a venit și momentul adevărului! Cea mai slabă farfurie aduce eliminarea unui concurent de la „Chefi la cuțite”!

După ce prima probă a trimis echipele într-un duel de zile mari, iată că a venit și momentul adevărului! Cea mai slabă farfurie aduce eliminarea unui concurent de la „Chefi la cuțite”!

Tocăniță moldovenească, iepure, cremă de zahăr ars și bunătăți de tot felul au gâdilat papilele gustative ale celor trei chefi, care au fost nevoiți să voteze și să aleagă.

Nu a fost deloc ușor, căci nu doar gustul contează, ci și aspectul!

Au gustat, au jurizat și apoi au decis care este cea mai slabă farfurie.

A curs cu laude, dar și cu critici. Cu fiecare secundă ce a trecut, concurenții au simțit cum cercul se strânge și riscul de a pleca acasă devine tot mai mare.

La final, cei trei jurați au dat un verdict crunt: după ce Marius Georgescu a plecat, chef Florin Dumitrescu a mai pierdut un om, iar echipa sa mai are acum doar patru membri! Este vorba despre Cristian Bucur. Dacă în perioada de preselecții s-a descurcat de minune, de data aceasta ceva nu a mai mers la fel de bine, iar concurentul a părăsit competiția „Chefi la cuțite”!

„Cum naiba mă, voi sunteți normali la cap?!”, a fost reacția lui Dumitrescu atunci când a aflat că a rămas doar cu patru oameni în echipa portocalie.

Gusturile copilăriei aduc haosul în bucătăria „Chefi la cuțite”! Concurenții pornesc o luptă contracronometru, iar miza ... Încă un om din echipa portocalie pleacă din concurs! Gustul copilăriei a încins spiritele în bucătăria ,,Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x