Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Final total neașteptat la „Chefi la cuțite”! Un alt concurent talentat părăsește competiția! „De ce ai pus cimentul ăla de orez în farfurie?!”

 

A fost încă o provocare incendiară la emisiunea „Chefi la cuțite, căci concurenții se apropie cu pași repezi de semifinale și de ultima bătălie!

Prima probă, cea a desertului, pare să le fi scos peri albi celor trei chefi. Concurenții au făcut tot posibilul pentru a da tot ce au avut mai bun, dar votul final al cofetarilor invitați la emisiune a trimis echipa mov a lui Scărlătescu la duel cu echipa portocalie a lui Dumitrescu.

Apoi, Gina Pistol a anunțat că, la proba individuală, concurenții trebuie să pregătească o rețetă afrodisiacă. S-a lăsat cu tensiune mare și cu idei care mai de care mai spectaculoase.

Totuși, greșelile au fost aspru sancționate le degustare. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au analizat atent fiecare farfurie și au votat.

Apoi, deznodământul a adus o nouă eliminare! Scărlătescu o pierde pe talentata Sălăjan Aron Iuliana, care în preselecții a făcut senzație cu u burger mov!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe