Antena Căutare

Finala a doua, de la "Chefi la cuțite", a avut loc în direct! Gianny și Giovanni și-au demonstrat, din nou, talentele în bucătărie

Show-ul culinar cel mai iubit a dat al treilea câștigător, în persoana lui Gianny Bănuță, cel care a luat trofeul, dar si marele premiu de 30.000 de euro. Totul, după o finală plină de emoții, tensiune, prietenie și farfurii dintre cele mai gustoase.

Show-ul culinar cel mai iubit a dat al treilea câștigător, în persoana lui Gianny Bănuță, cel care a luat trofeul, dar si marele premiu de 30.000 de euro.

Totul, după o finală plină de emoții, tensiune, prietenie și farfurii dintre cele mai gustoase.

Gianny, alături de Giovanni, finalistul din echipa portocalie a lui chef Florin Dumitrescu, s-au întâlnit din nou față-n față și s-a lăsat cu noi provocări.

Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu "Chefi la cuțite", și Giovanni, finalist, au pregătit "Lava cake de dovleac copt", în platoul matinalor de la Antena Stars. Ce a ieșit? Priviți!

O fi mâncat ”fesclă”? După ce s-a chinuit cu sfecla, Minh, concurenta lui Scărlătescu, povestește cum vede traiul la noi... Gianny Bănuță, în lacrimi! Sfaturile lui chef Cătălin Scărlătescu îl emoționează pe câștigătorul "Chefi la cuțite&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x