Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Oleeeeee, câștigă verdele! Finala asta va fi SORIN, ”Sorin la cuțite”! Și așa a fost! Andrei Olteanu din echipa lui Chef Bontea a câștigat cel de-al patrulea sezon

 

Oleeeeee, câștigă verdele! Doamnelor, domnilor, cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite” are un câștigător: se numește Andrei Olteanu, are 26 de ani și nu există pasiune mai mare pentru el decât bucătăria.

Astfel, chef Sorin Bontea bifează cea de-a doua victorie, iar verdele iese triumfător! Trofeul, dar și premiul de 30.000 de euro, sunt motive de bucurie enormă pentru întreaga echipă a lui Bontea. 

Cum a venit Andrei Olteanu, la degustarea pe nevăzute:

Se prezintă drept Cristian Andrei Olteanu, are 26 de ani, s-a născut în Tecuci, dar locuiește în București de câțiva ani de când profesează ca bucătar. 

Nimic ieșit din comun până aici! Pe bancul de lucru are pregătite ingredientele pentru un muschi de vită, garnisit cu piure de morcov și creveți. Sună bine, dar să vedem despre ce e vorba! 

„Îmi place să cred că sunt un moldovean special, cu dreduri. Am și 17 sau 18 tatuaje, nu le mai știu numărul. Îmi place să fiu diferit, asta e clar”, spune concurentul nostru.

Farfuriile sunt montate, banda le-a preluat, chefii ridică cloșurile. De aici începe nebunia! 

”E cea mai complicată farfurie din seara asta”, este prima reacție a lui chef Scărlătescu. Ceva mai sceptic, Bontea nu pulsează cu laude. Ia trei cuțite și nu-i vine să creadă! Dar da, e real 100%! Bravooo! 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe