Antena Căutare

Florin Dumitrescu i-a surprins pe fani cu mișcările sale! Soția l-a filmat când face senzație pe ringul de dans

Florin Dumitrescu este un bucătar extrem de apreciat și cunoscut, însă puțini sunt cei care știu că acesta se pricepe foarte bine și la dans. Juratul de la Chefi la cuțite a fost filmat de soția lui și imaginile au făcut senzație.

florin dumitrescu in bucatarie si pe ringul de dans Galerie
Juratul de la Chefi la cuțite i-a surprins pe urmăritorii săi cu mișcările de dans | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul emisiunii Chefi la cuțite a fost filmat recent, chiar de către soția lui, în timp ce face spectacol pe ringul de dans, la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Imaginile i-au surprins din plin pe fani.

Florin Dumitrescu a fost filmat în timp ce dansează și imaginile i-au surprins pe fanii emisiunii Chefi la cuțite

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite a ținut publicul cu sufletul la gură și, de data aceasta, Florin Dumitrescu și-a pus toate speranțele în finalista sa, Raluca Todea. Chiar dacă nu a câștigat, acesta tot s-a declarat mândru de concurenta din echipa sa.

Citește și: Motivul pentru care chef Florin Dumitrescu nu își deschide propriul restaurant. Ce îl nemulțumește pe îndrăgitul bucătar

Deși are o carieră de invidiat și un program destul de încărcat, iată totuși că îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite găsește timp și pentru distracție sau relaxare. O dovadă clară în acest sens este unul dintre Story-urile apărute pe pagina de Instagram a restaurantului deținut de Cătălin Scărlătescu.

În filmare îl putem vedea pe Florin Dumitrescu îmbrăcat în pantaloni și tricou de culoare neagră, peste care a ales să poarte un halat cu roșu și albastru. Plin de energie și savurând din plin atmosfera din restaurant, îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite a părut că se distrează de minune pe una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Abba. Este vorba despre hitul „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight”), ce apare inclusiv în musicalul Mamma Mia!

Înconjurat de alți petrecăreți, Florin Dumitrescu se dezlănțuie și face spectacol pe ringul de dans cu mișcările sale. Cea care îl filmează și surprinde totul este chiar soția lui, Cristina Sima Dumitrescu.

Citește și: Ce a postat Doina Teodoru în mediul online. Mesajul îl vizează și pe iubitul ei, Cătălin Scărlătescu: „Am un feeling că nu…”

Fanilor nu le-a venit să creadă când au descoperit cât de priceput este acesta nu doar la gătit, ci și la dansat! Imaginile au stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Așadar, deși are un program încărcat și încearcă să se împartă între viața profesională și cea de familie, iată totuși că acesta reușește să găsească și momente de distracție.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

În marea finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Finaliștii au pregătit un starter, un main course și un desert și, în funcție de punctele primite la cele trei jurizări, a fost desemnat câștigătorul. Florica Boboi a primit marele trofeu Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește tot sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPlay.

Andrei Mihalcea, concurentul de la Chefi la Cuțite, arată acum total diferit. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x